hlavicka










ZLÉ  POČASIE  ICH  NEODRADILO

    V dňoch od 12. 5. do 16.5. sa štvrtáci zo ZŠ Komenského v Čadci vybrali na Školu v prírode. Týždeň plný zážitkov strávili v penzióne GAJUZ v Oščadnici. Hoci sa s nimi počasie poriadne zahrávalo, nedali sa odradiť a riadne si to užili. Zvládli výlet na Kalváriu, zdolali Veľkú Raču aj divokú jazdu na bobovej dráhe. Vykúpali sa, zrelaxovali, vysaunovali, zašportovali si a popri všetkých rôznorodých aktivitách, ktoré im pripravili pani učiteľky získali veľa nových poznatkov a skúseností prostredníctvom netradičných vyučovacích hodín. Zblížili sa kolektívy, našli nové priateľstvá a mnohí prekonali svoje sily. Jednoducho bolo super!!!

       Chceme poďakovať mestu Čadca, rodičom i ostatným sponzorom, ktorí  prispeli na tričká, občerstvenie i ceny. Vďaka patrí aj pani vedúcej penziónu GAJUZ, Zuzane Gánoczyovej, ktorá  spolu s ostatnými zamestnancami pripravila  naozaj príjemnú rodinnú atmosféru počas celého týždňa.

Školou v prírode sa štvrtáci rozlúčili s prvým stupňom ZŠ, a veríme, že na krásne zážitky so svojimi spolužiakmi i pani učiteľkami budú ešte dlho, dlho spomínať.

                                                                          Vyučujúce 4. roč.




















 















Document made with KompoZer